Jezik / Lingua

ponedeljek, 17. oktober 2016

Road Trip z otrokom

Zadnja leta smo se izogibali road tripom, ker naša deklica nekako ne ljubi dolgih voženj z avtomobilom. Ko smo jo lansko leto vprašali, kakšno potovanje naj izberemo, med daljšimi vožnjami po Kaliforniji in Nevadi ali pa nič vožnje z avtomobilom in zelo zelo veliko hoje po Manhattanskih ulicah, je takoj izbrala NY. Več, kot očitno ji potem, pri njenih rosnih 6 letih, tudi ni bil noben problem hoditi cele dneve po dolgih avenijah.


Vendar tokrat, ko se odpravljamo na road trip po Kaliforniji in Nevadi bo malo drugače. Upam, da bo tudi ta del potovanja z avtom vzljubila, saj ji na primer dolge čezoceanske vožnje z letalom ne predstavljajo nobene težave, še več za njen okus so leti vedno prekratki...hihihi...

Ker bomo na potovanju veliko v avtomobilu in bomo naredili res veliko kilometrov, smo ji kupili tudi potovalni napihljiv avtosedež BubbleBum na katerem upam, da bo potovala kot na mehurčku in bo zato potovanje tudi bolj prijetno. Poleg tega je že rekla, da bo sedež uporabila tudi na letalu za vzglavnik. 

                                    

Za potovanje z avtom bomo na vse tri telefone naložili filme, s seboj bomo vzeli barvice in pobarvanke, kakšno igro, knjigo in mogoče eno plišasto igračo. Na zadnjem potovanju je letos prvič igrača ostala doma, ker je rekla, da jih enostavno ne potrebuje več. Seveda upam, da bo te stvari čim manj uporabljala in si bo raje ogledovala čudovito naravo, ki jo bomo srečali na poti.

Vabim vas, da nas spremljate na FB in Instagramu na našem potovanju. Začetek potovanja se vztrajno bliža.


Ni komentarjev:

Objavite komentar